zondag 26 augustus 2012

Inspiratie: bureau's

Hye everybody!
Ik zat er al een tijdje over te denken om mijn bureau eens een grondige make-over te geven maar ik wist niet   waar ik moest beginnen. Ik wilde natuurlijk niet zomaar een bureau om aan te werken dus zocht ik wat inspiratie op weheartit.com en die inspiratie wilde ik natuurlijk maar al te graag met jullie delen!
Enjoy!




Dit vind ik een super leuk idee! Een tafeltje dat je kan uitklappen en inklappen wanneer je wilt! Zo kun je je spulletjes wat opbergen als er een vriendin langskomt maar zodra ze weer weg klap je hem weer open en je kun weer verder ;)


Wat ik hier zo leuk vind is het bureau zelf. Het is eigenlijk gewoon een tafelblad op schragen maar ik vind het super leuk! Ook helemaal aan de linkerkant hangen er aan de muur een soort van vakjes waar je tijdschriften kan in stoppen. Lijkt me heel erg handig, dat ga ik zeker gebruiken!


De mandjes boven op de planken en die links onderaan de plank lijken me erg handig om van alle spullen op te bergen. Ook de linten vind ik leuk opgehangen! Een fotocollage is ook altijd leuk aan je muur!


Deze vond ik leuk om dat ROZE boompje dat over de muur loopt :)
Je kunt er kaartjes aan hangen (:

Deze laatste vond ik gewoon super om de wasdraad die er hang met van alle papiertjes! Dat vind ik zo'n leuk idee! Ook het krijtbord vind ik leuk gedaan.

Wat vinden jullie van de foto's?

Vergeet niet een reactie achter te laten en te volgen!
xxx Noor


3 opmerkingen:

  1. Super leuke plaatjes! Denk alleen dat ik er zelf niet zou kunnen leren door alle frutsels.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. looks so good! i want to have a room like these!! especially the 4th photo :D
    Have a sweet and brilliant day!!
    Greeting from ヽ(^。^)ノ

    (●^o^●) Visit my blog? http://cupofpinktea.blogspot.com/
    and let me know if you like to follow each other (just making friends) But if you don't like, it's still ok :D no problems at all (*^。^*)



    http://cupofpinktea.blogspot.com/

    。。。。。。。。。。xoxo。。。。。。。。ヽ(´∀`彡)ノ。。

    BeantwoordenVerwijderen

♥ Bedankt voor je reactie! ♥